Referanser

Kort sagt

 • Jeg ble anbefalt Funksjon I Fokus av en som hadde opplevd meget gode resultater derfra. Etter to konsultasjoner og egentrening forsvant smertene i ryggen.
  Svein Øvrebø
 • Ikke tro at dere er et “håpløst tilfelle” og at dere ikke kan bli bedre. Jeg vil anbefale dere på det sterkeste å prøve Funksjon I Fokus.
  Astrid Kjelsberg
 • Bekkenløsning og leddgikt

  Jeg kan virkelig anbefale Funksjon i Fokus. Øvelsene og oppfølgingen jeg har fått der, har vært uvurderlig i forhold til min leddgikt og mine 2 svangerskap. Jeg hadde stor fare for bekkenløsning og sterke leddgiktssmerter da jeg kom i kontakt med FiF, men takket være øvelsene jeg gjør daglig, har jeg opplevd stor smertelindring og ikke hatt noen vesentlige problemer i svangerskap. Jeg har nå fått et verktøy til selvhjelp og det fungerer virkelig. Øvelsene jeg har fått er enkle å utføre, og i stedenfor å ta medisin mot smertene, kan jeg gjøre øvelsene mine og fungere normalt.
  Velaug Trodahl38 år fra Stavanger
 • Snorking og søvnapné

  Jeg er en mann på 27 år, som har begynt å snorke mer og mer om natten. Hun jeg er gift med dunker i meg mange ganger om natten og jeg våkner om morgenen, tørr i munnen og føler meg sliten. Nå er jeg henvist til spesialist, men ventetiden er så lang at jeg valgte å oppsøke Funksjon I Fokus etter anbefaling. Nå gjør jeg skreddersydde øvelser før jeg legger meg om kvelden som gjør at snorkingen er redusert betraktelig. Ektefellen min blir ikke forstyrret lengre og jeg våkner opplagt og uten å være tørr i munnen.
  Morten27 år fra Holsnøy
 • Utslitt kne

  Da jeg oppsøkte Funksjon I Fokus for første gang kunne jeg nesten ikke gå og hadde fått time til kneoperasjon. Jeg har slitt ut menisken min og har fått beskjed om at eneste måte å bli kvitt smertene er å operere og få kunstig kne. Smertene i venstre kne var stort sett konstante, men ble verre når jeg prøvde å gå eller bevege meg. Som følge av mye smerter har det blitt mye stillesitting, jeg har gått mye oppi vekt og som følge av dette utviklet diabetes 2. Etter å ha fått hjelp fra Funksjon I Fokus så har jeg gradvis blitt bedre og jeg har nå ingen smerter. Operasjonen er avbestilt. Jeg går lange turer, som er både bra for vekten og som gjør at jeg får bedre kontroll på diabetesen min. Jeg kan virkelig anbefale Funksjon I Fokus for dere med muskelsmerter eller med slitasje.
  Liv69 år fra Askøy

92 60 60 85

 for en gratis tilstandsrapport