Egoscue metoden

Egoscue Metoden

Vi driver holdnings-korrigerende (Postural- alignment) terapi. Ved å bruke skånsomme strekk og styrke øvelser rebalanserer vi ledd og muskler tilbake sin opprinnelige form og funksjon.

Vi analyserer hele kroppen i forhold til vektbæring og balanse. Er vekten likt fordelt fra side til side? Har du en hofte som er litt høyere enn den andre eller står den ene foten din annerledes enn den andre?  Hvordan står du i forhold til et vertikalplan? Er hoften litt for langt fram i forhold til anklene? Er overkroppen litt bakenfor hoften og går hodet ditt litt for langt fram enn det skal gjøre?

Vi tilpasser veiledningen etter feilstillingene dine og de funksjonelle testene vi gjør av deg. Vi forklarer feilstillinger med ledd som er annerledes plassert enn leddet på motsatt side. Det kan være en hofte eller skulder som er høyere enn den andre, eller en fot som peker mer ut enn den andre. Ved å forstå sammenhengene, så kan smerten reduseres, feilstillingene reduseres og funksjonalitet øke.  Fokuset rettes der testene og analysene forteller oss at kroppen din trenger hjelp . Vi tilbyr deg en serie skreddersydde øvelsesmenyer,  som har en progresjon i forhold til resultatene vi ser fra gang til gang. De ulike menyene tar du regelmessig mellom hver gang vi møtes. Ved å gi kroppen daglige muskulære “påminnelser”, så vil de fleste av oss være i stand til å utføre de aktiviteter, uten fysiske begrensninger.

Når musklene har gjenvunnet sin funksjon og kroppen jobber slik den er designet for å jobbe, så vil smertene avta og til slutt forsvinne. Hver dag opplever vi at kunder blir overrasket over hvor raskt denne terapiformen skaper gode resultater. Eksempel er redusert smerte, større mulighet for bevegelse enn tidligere, bedret kroppsholdning og økt yteevne i forhold til daglige aktiviteter.

92 60 60 85 for en gratis tilstandsrapport