Trening

Vi ønsker å hjelpe deg slik at du skal kunne trene uten smerte og på en best mulig måte for muskler og skjelett. Vi har over 30 års erfaring fra treningsbransjen, både som personlig trener og som utøver. Våre kunder er alt fra aktive friidrettsutøvere, til vektløftere og fitnessutøvere, til mennesker som har et muskulært problem de må ta hensyn til. Hvis du trenger et skreddersydd treningsprogram, uten å være redd for feilbelastning eller skader eller du ønsker å få bedre forståelse for trening, så er vi de rette for jobben.

 

Har du smerter?

Hvis du har vondt i f.eks. rygg, nakke,  skuldre, knær  eller hofter bør du tenke deg om før du utsetter deg for fysiske anstrengelser som gir deg mer smerte. Problemet forsvinner ikke selv om du føler at det blir bedre når du er er varm.

Ulike idretter krever ulik funksjon og styrke. Skadene varierer ut i fra type idrett. Årsaken til dette er at hver idrett har sitt krav til bevegelse og belastning. Selv om teknikken skal være den samme og man øver på det samme, så vil f.eks. et golfslag variere fra person til person ut i fra de forutsetninger kroppen har til å skape den spesifikke bevegelsen. Vi kaller dette personlig stil, men det handler vel så mye om ulikt funksjonsnivå fra idrettsutøver til idrettsutøver.

Ved å endre funksjonsnivå, vil trening gå lettere, man får bedre bevegelse, økt stabilitet og evnen til restitusjon blir langt bedre.

 

Nyhet  – Kom i form med egoscue-gruppetrening!

Funksjon I Fokus starter i august 2017 med PATCH-trening. Dette er i praksis Egoscue-trening som gruppetime med både styrketrening, utholdenhet og mye moro! Vi lover at du får en bedre treningsøkt enn på lenge. Det er begrensede plasser så meld deg på allerede i dag!

 

Les mer om PATCH her!


14386-liten