Om oss

Funksjon i Fokus

 

Funksjon I Fokus ble etablert i 2005 og holder til i Åsane utenfor Bergen. Vi praktiserer Egoscue-metoden, som er utviklet og praktisert i USA siden 1971. Denne behandlingsformen er målt til å ha 94% suksessrate uten bruk av medikamenter, operasjon eller manipulering av ledd. Vi lærer deg hvordan du kan ivareta deg selv, uten at du trenger å være avhengig av andre for å opprettholde god helse.

 

Egoscue metoden brukes som forebyggende trening, opptrening etter skader og som behandling for akutte muskel og skjelett problemer. Funksjon I Fokus har kunder fra hele landet, som ønsker hjelp med ulike muskel og skjelettplager. Vår målsetting er å gjøre deg smertefri, med et bedret funksjonsnivå, slik at du kan utnytte ditt potensiale og få frihet til å kunne delta i de aktiviteter eller gjøremål som du måtte ønske. Årsaken til at vi har kunder fra hele Norge skyldes terapiformen og resultatene vi oppnår.

Senterleder

Tom Sturle Hansen

Tom Sturle er opprinnelig utdannet ved Norges Handelshøyskole (NHH) og jobbet mange år med økonomi og ledelse. Han har også jobbet som personlig trener på ulike treningssentre og har lang erfaring med å kombinere trening og behandling. Som følge av egne langvarige muskel – og skjelett problemer, og jakten på en behandlingsform som kunne gjøre ham smertefri, oppdaget Tom Sturle Egoscue-metoden. 

Den logiske tenkemåten knyttet til kroppens anatomi og bevegelse gjorde så stort inntrykk på ham at han reiste til både London og San Diego i USA for å lære mer. Han utdannet seg etter hvert som “Postual Alignment Specialist” og senere til “advanced ecerxise therapist” i San Diego. Tom Sturle driver egen klinikk og underviser for Egoscue Universitet for å utdanne nye terapeuter innen metoden.

 

92 60 60 85 for en gratis tilstandsrapport