Ny studie gir nytt håp for deg med rygg- eller nakkeproblemer!

Ny studie gir nytt håp for deg med rygg- eller nakkeproblemer!

Ny studie gir nytt håp for deg med rygg eller nakkeproblemer!

Revolusjonerende forskning på nakke- og ryggproblemer fra prestisjefylte Stanford University viser at egoscuebehandling gir suverent best behandlingsresultater av akutte og kroniske rygg- og nakkeproblemer.

Egoscuetereaput Tom Sturle Hansen har behandlet hundrevis av pasienter fra klinikken i Åsane, med svært gode resultater.

– Det stemmer at vi har mange pasienter som har utfordringer med rygg og nakke. Det er heller ingen hemmelighet at tusenvis av nordmenn sliter med rygg- og nakkeproblemer og har gått i årevis uten å få hjelp med sine plager.

 

– Mange pasienter kommer til meg først når de har prøvd det meste annet av behandlinger på markedet, og ofte basert på anbefalinger fra andre som har opplevd positiv effekt av egoscuebehandling. Ofte opplever jeg at de har blitt feilbehandlet eller ikke blitt tatt tilstrekkelig på alvor, sier den erfarne egoscuetereaputen, som er overbevist om at mange flere kan få hjelp med egoscue.

Tilstandsvurdering er første steg for å finne årsaken

 

For å identifisere hvorfor folk har problemer med nakke og rygg er første steg en tilstandsrapport. I korte trekk gjøres det en analyse av pasienten for å forstå hvor problemet stammer fra. Det hele starter med at vi tar bilder av klienten, forfra, bakfra og fra hver av sidene.

 

– Vi ser nå hvordan vektfordelingen skjer fra side til side og front i forhold til bakside. Dette er noe de fleste ikke tenker på og som har betydning for smertebildet vårt. De fysiske lover gjelder også for kroppen vår.

 

– På en ordinær konsultasjon gjør vi alltid  funksjonelle tester, men noen ganger også på en tilstandsrapport. Vi ser etter begrensninger i bevegelse, for mye bevegelse eller hvordan samarbeidet mellom muskler og ledd skjer i kroppen vår. På bakgrunn av bildeanalyser og tester, så kan vi med stor sannsynlighet fortelle hva som må gjøres for å redusere eller fjerne smertene, og hva som er den bakenforliggende årsaken til at smertene oppstår.

Er ikke overrasket over de positive resultatene

 

Tom Sturle er ikke overrasket over de positive resultatene fra Stanford University og sier at de stemmer godt overens med hans egne erfaringer med egsocuebehandling.

 

Gjennom tusenvis av konsultasjoner og resultatene vi har, så ser vi at måten vi analyserer kunden og tilrettelegger opptreningen gir svært gode resultater. Som tidligere nevnt, så kan vi ikke se forbi de fysiske lover også når det gjelder kroppen vår. Når en anerkjenner at nakke og rygg er avhengig av balanse i musklene for å kunne fungere optimalt og stabilt, så er det kanskje mulig å forstå hvordan vi skiller oss fra andre behandlingsformer.

 

Studiet sammenlikner effekten av Egoscue-metoden med annen konservativ behandling, med rygg og nakke kirurgi og effekt ved bruk av smertestillende medikamenter.

 

Mer info om studien ved Stanford University:

 

Pilotstudiet er utført av «The clinical Excellence Research Center (CERC)» på Stanford universitetet. Studiet er gjort for å vurdere individuell postural (balanse i muskler og ledd) terapi ved bruk av Egoscue metoden på rygg og nakkesmerter.

 

De nasjonale nasjonale utgiftene i USA knyttet til nakke og korsryggsmerter har kommet opp i 86 billioner dollar, en økning på 60% sammenliknet med 1995. De siste ti-årene brukes det mer og mer penger på behandling, samtidig som man opplever dårligere og dårligere resultat for denne gruppen.

 

Resultatene av studiet viser langt raskere bedring ved behandling med Egoscue  metoden sammenlignet med øvrige behandlingsformer på rygg og nakkesmerter (Oswestry Diability Index ODI).

 

Egoscue pasienter rapportere mye større forbedring enn i øvrige grupper som er forsket på.  ODI forbedringen er på hele 62% etter to måneder. En smertereduksjon på 10% på ODI skalaen er akseptert som en klinisk meningsfull forbedring.

 

Les hele studien her

Funksjon I Fokus er spesialister på Ecoscue metoden. Ring oss på 92 60 60 85 og bestill en time i dag eller send en e-post til post@funksjonifokus.no