Behandling og trening

Vi har lang erfaring med komplekse muskelproblemer

 

Vi hjelper deg med dine nakkeproblemer, som ofte blir verre når du sitter mye eller dine skulderproblemer, som blir vondere når du løfter armene. Vi er spesialister på din vonde rygg, som du ofte får mer vondt i når du har sittet lenge, når du ligger lenge eller bøyer deg fram mot gulvet. Vi kan også hjelpe deg med din vonde hofte, som gir deg smerter om natten når du sover på siden eller når du går på tur. Vi har svært gode og varige resultater for dere med risiko for bekkenløsning og vet hvordan det kan forebygges og behandles. Eller kneplagene og menisken din, som gir mer smerte når du går nedover en bakke eller snur deg raskt. Har du skoliose, så har vi lang erfaring med denne diagnosen. Vi hjelper deg med å rette ut ryggen på en skånsom måte.

Behandling og trening

Smerten(e) vi opplever er kroppens kommunikasjon til hjernen om at noe ikke er som det skal være. Ved å se på sammenhengene mellom smerter, kroppsholdning og kroppens funksjonsevne i ulike situasjoner, hjelper vi våre kunder  med et helhetlig behandlingstilbud skreddersydd den enkeltes behov. Vi gir individuelt tilpassede øvelser, som vil oppleves som både skånsomme, effektive og smertelindrende. Øvelsene vil endres etter hvert som kroppen endrer seg og smertene avtar.

Denne enkle og virkningsfulle(skånsomme) metoden er blitt målt til å ha en måloppnåelse på hele 94%.

Vi hjelper deg å påvirke og håndtere egne smerter i en positiv retning og gir deg økt forståelse for årsaken til dine problemer.