Om Egoscue

Hva gjør vi?

Vi driver holdnings korrigerende (Postural alignment) terapi. Ved å bruke skånsomme strekk og styrke øvelser rebalanserer vi  ledd og muskler tilbake sin opprinnelige form og funksjon..

Det som skiller oss i forhold til andre terapiformer, som f.eks  fysioterapi, kiropraktikk, massasje mv er hvordan vi analyserer sammenhengene mellom de ulike delene av kroppen og hvordan vi tilpasser veildendingen etter dette. Ved å forstå sammenhengene, så kan man dempe smerten og korrigere for  feilstillinger og manglende funksjonalitet. Dette kan bety at fokuset rettes andre plasser enn der du opplever smerten. Vi gjør klienten  i stand til å forstå  disse sammenhengene og hvordan en kan på egen hånd ta ansvar for egen helse. Ved å gi kroppen daglige muskulære «påminnere», så vil en være i stand til å utføre de aktiviteter, uten fysiske begrensninger.

Når musklene er balansert og kroppen jobber slik den er designet for å jobbe, så vil smertene avta og forsvinne fordi muskler og ledd ikke lengre utsettes for negativt stress. De som har prøvd denne terapiformen blir  ofte overrasket over den raske endringen som skjer i forhold til kroppsholdning, forbedret balanse og økt yteevne i forhold til daglige aktiviteter.

 

Vi har god erfaring med følgende muskel og skjelettplager:

    [listitem icon=»32Bit»]Ryggsmerter[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Nakkesmerter[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Skulder smerter som «rotator cuff» skader, frozen shoulder, supraspinatus tendinitter osv[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Albu smerte – som golf  og tennisalbu mv[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Håndleddsmerte – som stive håndledd, capal tunnel syndrom mv[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Hofte og bekken smerter – som bekkenløsning, hofteleddsdysplasi, piriformis syndrom, generell stivhet[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Kne smerter[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Slitasjegikt[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Ankel/fot smerter – inklusiv hammertær, hallux valgus, plantar fascitt, severs disease ol.[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Spenningshodepine og migrene[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Artrose[/listitem] [listitem icon=»32Bit»]Sports skader[/listitem]

Denne listen er ikke på ingen måte uttømmende i forhold til de problemstillinger vi arbeider med.

Metoden er enkel, resultatene er enestående. Den er unik, svært effektiv og konstruert for hjelp mot muskel- og skjelettsmerter. Helt uten bruk av medikamenter, operasjoner og manipulasjon.

Vi vil gi deg et verktøy, som du kan bruke hjemme eller uansett hvor du måtte være i verden.

Et verktøy som hjelper deg til å holde deg smertefri.